Over ons

Het platform voor directies van bedrijven uit Provincie Utrecht. Groot Utrecht is actueel en bij de tijd. 
Met boeiende en verrassende bijeenkomsten. 

Groot Utrecht in het kort

Groot Utrecht is een platform waar directies van ondernemingen van grote omvang elkaar informeel kunnen treffen om zakelijke contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen over de uitdagingen waar we allemaal voor staan. 

De achterliggende gedachte van Groot Utrecht is, dat het uitwisselen van ervaring en het leggen van zakelijke contacten de groei van ondernemingen versnelt. Uiteindelijk zal dit ook een positief effect hebben op de werkgelegenheid in de provincie Utrecht, zowel in kwaliteit als in kwantiteit.

Voor wie

Uitsluitend directieleden van grote ondernemingen uit de provincie Utrecht komen in aanmerking voor een lidmaatschap van Groot Utrecht. Concreet gaat het hier om bedrijven met ongeveer 100 medewerkers.

Uit iedere branche wordt een beperkt aantal ondernemingen toegelaten. Het lidmaatschap is bedrijfsgebonden. Per bijeenkomst kan de onderneming zich laten vertegenwoordigen door twee directieleden.

Waarom je lid moet worden

Indien u overweegt lid te worden kunt u zich kosteloos voor 2 bijeenkomsten aanmelden. U kunt hiervoor contact opnemen met de voorzitter Ronald Bartels, Ronald.Bartels@devosgroep.nl
Leden kunnen ook kandidaat-leden voordragen bij het bestuur. De jaarlijkse contributie bedraagt € 2.000 per onderneming. De onderneming is vertegenwoordigd door twee directieleden.  

Wat doen we?

Minimaal 6x per jaar organiseert Groot Utrecht een evenement. Daarnaast organiseren leden zelf af en toe een kleinere bijeenkomst om hun know-how of hun betrokkenheid bij ontwikkelingen of evenementen te delen met andere leden. Innovatief en uitdagend zijn belangrijke trefwoorden van de bijeenkomsten. Leden kunnen in besloten kring het relatienetwerk uitbreiden en waardevolle zakelijke contacten leggen. Ieder jaar staat er één business-trip naar het buitenland op de agenda.

Actueel en bij de tijd

Groot Utrecht verbindt betrokken bestuurders en ondernemers die waarde creëren en waarde waarderen. Influentials die op zoek zijn naar inhoudelijke verrijking. Mensen die elkaar inspireren met kennis en ervaring.

Bijeenkomsten

Binnen Groot Utrecht zoeken influentials en bestuurders van grote bedrijven en instellingen elkaar op. Dit doen we in minimaal 6 boeiende binnenlandse bijeenkomsten en 1 buitenlandreis

Divers

De geplande binnenlandse bijeenkomsten van Groot Utrecht worden grotendeels in de provincie Utrecht georganiseerd. Ook hierin nemen wij onze verantwoording om onze provincie economisch te ondersteunen.

Exclusief

Maximaal 5 bedrijven per branche kunnen lid worden.

Het bestuur

Het bestuur wordt gevormd onder voorzitterschap van Ronald Bartels (De Vos Groep). Ieder bestuurslid onderhoudt het contact met een aantal leden.

Ronald Bartels

– Voorzitter
De Vos Groep

Als Facilitaire Dienstverlener ondersteunen wij graag onze relaties, met onze dienstverlening, bij hun Corebusiness.

Eén van onze USP’s is het feit dat wij gemiddeld meer dan 10 jaar bij een relatie diensten mogen leveren door ons flexibel op te stellen en een zeer goede prijs kwaliteit te leveren.

Het is dan ook niet vreemd dat wij met dat DNA in ons bloed, wij het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk als zeer evident beschouwen. Daar waar wij een verbinding kunnen leggen zullen wij dit zeker niet nalaten. Ook Groot Utrecht is zo’n club waar dit hoog in het vaandel staat en ik met trots aan mag deelnemen. 

Freek van Muiswinkel

– Penningmeester
Universiteit Utrecht

De Universiteit Utrecht wil werken aan een betere wereld door complexe vraagstukken te onderzoeken over de grenzen van disciplines heen. Door denkers aan doeners te verbinden zodat nieuwe inzichten worden toegepast, door studenten en professionals de ruimte geven om zich te ontwikkelen. We hopen zo substantiële bijdragen te leveren aan de samenleving, nu en in de toekomst. Dit kan alleen als de Universiteit betekenisvolle relaties aangaat met externe partners, waarbij het bedrijfsleven en culturele instellingen in onze regio hoog op onze agenda staan. 

 

Als directeur Ondernemerschap en Regionale samenwerking van de Universiteit zie ik dat Groot Utrecht ons vele inzichten en kansen biedt, omgekeerd wil de Universiteit graag haar bijdrage leven aan de uitdagingen van de partners in ons mooie netwerk!

Paul de Jong

– Bestuurslid
Rabobank

Voor een coöperatief bankier zit het verbinden van onze klanten mij in het bloed, als bestuurslid van Groot Utrecht vind ik het belangrijk om onze leden met elkaar te verbinden. Leren van en met elkaar is een groot goed. Ook vraag ik graag aandacht voor duurzaamheid in ondernemen en zorgvuldigheid voor de maatschappij waarin we leven. Als ervaren ondernemende bankier wil ik mij altijd volledig inzetten voor mijn relaties en de wereld om hen heen, dat doe ik door transparant te zijn, intensief samen te werken, mijn netwerken open te stellen voor anderen en aandacht te vragen voor belangrijke maatschappelijke doelen.

Pascale Broks

– Bestuurslid
Vrienden UMC Utrecht & WKZ

Na jarenlang als ICT ondernemer te hebben gewerkt, heb ik in 2019 de overstap gemaakt naar een directiefunctie in de gezondheidszorg. Ik wilde namelijk meer voor mijn medemens kunnen betekenen. Naast mijn werk heb ik mij altijd ingezet in besturen van ondernemers- en overheidsnetwerken om partijen en ideeën bij elkaar te brengen. Ik krijg veel energie van het verbinden van mensen en organisaties. Het is belangrijk dat directieleden elkaar spreken om van elkaar te leren en met elkaar mee te denken. Groot Utrecht biedt dit netwerk voor de wat grotere bedrijven in Provincie Utrecht. Als bestuurslid zal ik mij o.a. inzetten om organisaties uit de Provincie bij dit mooie netwerk te betrekken en meer met elkaar in verbinding te brengen.